Tehnologii de placare

Dimensiunile cuvelor: 2000x800x800.

Este un proces electrochimic de depunere a zincului cu o foarte bună rezistență la coroziune și aspect plăcut folosit în aproape toate domeniile datorită costului mic față de alte depuneri. Aspectul final poate fi alb-albăstrui, galben cu irizații, negru si oliv. Avem posibilitatea de execuție a pieselor atât pe rame cât și în tamburi.

Dimensiunile cuvelor: 2000x800x800.

Este un proces electrochimic (nu chimic) de depunere a nichelului pe suprafețe din oțel, cupru, alama, zamak cu un grad ridicat de luciu și duritate. Aspectul depunerii este mai plăcut, mai lucios în funcție de suprafața piesei. Pregătirea suprafeței este esențială pentru aspectul final, sensibil la umiditate.

Dimensiunile cuvelor: 2000x800x800

Este un proces electrochimic folosit în mare parte în galvanoplastie. Nu este un bun anticoroziv depus pe oțel datorită standardului normal pozitiv, diferența de potențial dintre cupru si fier cauzează o accelerare a distrugerii corozive a fierului. Este utilizat in domeniul decorativ artisanal.
Cuprul este foarte bun în depuneri succesive de nichel-cupru-nichel crom. Este foarte bun la incărcarea suprafețelor metalice (mai ales la restaurarea pieselor auto-moto), fiind un metal foarte moale care se șlefuiește ușor si se poate depune în straturi succesive pana la obținerea suprafeței dorite.

Nichelul la final are o culoare ușor gălbuie.

Dimensiunile cuvelor: 2000x800x800

Este un proces electrolitic folosit în mare parte pentru finisarea suprafețelor exterioare a pieselor pentru mărirea rezistenței la uzură și pentru protecția împotriva coroziunii. Acoperirile decorative și decorative protectoare conferă o mare durabilitate obiectelor. De aceea multe obiecte cum ar fi piesele de automotive, avioane, feroviare, instrumente medicale, obiecte casnice se cromează. Duritatea depozitelor de crom realizate in condiții depașește duritatea celor mai dure oțeluiri calite. Cu toată marea lui stabilitate chimica, cromul nu asigură o bună protecție împotriva coroziunii daca este depus direct pe oțel. De aceea se folosesc depuneri de Nichel-Cupru-Niche- Crom

Dimensiunile cuvelor: 2000x800x800

Este un proces electrolitic în urma căruia pe piesele din aluminiu și aliajele sale așezate la anod, se formează un strat de oxid. Prin aplicarea acestui procedeu nu se modifică sensibil cotele pieselor, filmul de oxid format este foarte poros având o mare putere de absorbție a coloranților, lacurilor și vopselelor.

Oxidarea anodica se utilizează:

  • în scop decorativ
  • în scop protector
  • în scop decorativ-protector
  • pentru îmbunătațirea proprietăților mecanice este recomandată eloxarea dura
  • ca izolant electric

După colorare sau după oxidare este necesară compactizarea stratului, operație care trebuie făcuta în mod necondiționat și care constă în închiderea porilor din stratul de oxid.

Dimensiunile cuvelor: 2000x500x800

Este un proces chimic care are ca scop formarea unui strat de conversie cu dubluscop

  • minimizează procesul de coroziune
  • asigură un strat de legătură în procesul de vopsire îmbunătățind aderețta stratului de vopsea la substratul din aluminiu

Culoarea poate fi galben cu irizații până la maro sau alb cu irizații alb-albăstrui.

Dimensiunile cuvelor: 600x400x400

Este un proces electrolitic folosit mult în industria electronică, electrotehnica, alimentară dar și la obiectele de artă și bijuterii.

Electrolitul poate fi cianuri sau necianuri, preferat fiind cel pe bază de ferocianură deoarece în compoziție are o cantitate foarte mică de cianură și are o stabilitate mare, putere de dispersie superioară, iar proprietățile straturilor de argint depuse sunt asemănătoare celor depuse din electroliții cianurici.

Dimensiunile cuvelor: 2000x400x600

Este un process electrolitic folosit ca metal decorative, de foarte multe ori fiind confundat cu aurul. Baile pot fi cianurice sau necianurice pe baza de ferocianuri.

Inovația și profesionalismul sunt două dintre valorile în care credem.

Avem în dotare un laborator modern destinat testării depunerii, aderenței și grosimii de strat pentru toate tipurile de acoperiri galvanice pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

Procesele de acoperire galvanică se îmbunătățesc pe zi ce trece, la fel și succesele noastre!

Servicii Artizanale

Metalizare în vid și Alumizare în vid. Servicii artizanale oferite de profesioniști!

Pe lângă multitudinea de procese din zona acoperirilor galvanice și a restaurărilor, echipa Eco Plating pune la dispoziție clienților săi și servicii profesionale de metalizare în vid.

Această operațiune reprezintă o formă fizică de depunere a vaporilor, combinând un strat metalic cu un strat nemetalic, prin evaporare.

Galerie Foto

Cere o ofertă pentru proiectul tău!