Cromări Auto-Moto

Eco Plating pune la dispoziția clienților săi servicii profesionale de cromare în domeniul restaurărilor Auto-Moto, a obiectelor decorative sau a altor lucruri care au nevoie de luciu, rezistență și un aspect reînnoit.

Ceea ce ne diferențiază și ne califică drept specialiști ai acestui domeniu este atât exigența cu care verificăm orice obiect ajuns la finalul procesului, cât și transparența cu care prezentăm întreaga activitate clientului!

Ce presupune procesul de cromare? Se realizează prin mecanisme de șlefuire, chiar cositorire atunci când este absolut necesar, de cuprare, nichelare și cromare. Piesa care urmeaza a fi cromată va fi curățată chiar și de cele mai mici impurități, urme de grăsime sau zgârieturi, întrucât fiecare dintre acestea poate afecta rezultatul final, iar imperfecțiunile nu își au locul în cadrul muncii noastre.

Orice proiect prinde viață în momentul în care echipa noastră de profesioniști demarează operațiunile necesare restaurării.

Cromarea este un proces complex, migălos, prin care produsul clientului poate să obțină rezultate spectaculoare, deoarece:

● Diferă în totalitatea de orice alt tip de finisaj
● Oferă un grad înalt de reflexie
● Procesul oferă pieselor rezistență în timp la rugină și alți factori externi

Galerie Foto

Cere o ofertă pentru proiectul tău!