Restaurari auto - o adevarata pasiune

Datorita pasiunii pentru acest domeniu, ne-am hotarat sa cream firma ECO PLATING pentru a reprezenta activitatea noastra de zi cu zi in ceea ce priveste acoperirile galvanice de protectie anticoroziva, aluminizarea in vid si procese de restaurare a elementelor auto-moto de epoca si nu numai.

Adunand de-a lungul anilor o experienta vasta in domeniul galvanizarii am ajuns capabili sa oferim tuturor clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate, asigurand astfel acoperiri galvanice conform ultimelor standarde europene care reglementeaza acest segment.

Asadar, atunci cand vine vorba de acoperiri metalice, angajatii nostri profesionisti sunt 100% capabili sa execute cu succes urmatoarele operatiuni:

  •        Cromare
  •        Nichelare
  •        Zincare
  •        Eloxare(anodizare)
  •        Cuprare
  •        Argintare
  •        Alodinare
  •        Aurire
 ...toate acestea fiind depuneri electrochimice.

Sectorul acoperirilor in vid cuprinde depuneri de aluminiu care pot fi facute pe repere fabricate dintr-o gama foarte mare de materiale (plastic, ABS, sticla, metal, etc.), aceste depuneri avand posibilitatea de a fi colorate intr-o paleta foarte larga de culori.

Restaurarile elementelor auto-moto de epoca dar si a altor elemente, este un domeniu aparte, dedicat fiecarui client in functie de cerintele sau nevoile acestuia. In acesta nisa fiecare proiect are gradul sau de complexitate, astfel incat pentru finalizarea acestuia este necesar un timp mai indelungat fata de sectorele industriale enumerate mai sus.

Fiecare proiect pe care il derulam are gradul lui de complexitate, asadar pentru finalizarea acestora este necesar un timp mai indelungat in comparatie cu sectoarele industriale mentionate precedent.

Acum ca v-am spus cateva cuvinte despre noi, dorim sa stim mai multe despre nevoile dumneavoastra, asadar va invitam sa vizitati pagina noastra de contact unde veti avea acces atat la adresa noastra si numere de telefon cat si la un formular de contact.